تکنولوژی و مد

آخرین اخبار از تکنولوژی روز دنیا و جدیدترین مدهای روز اروپا

تکنولوژی و مد

آخرین اخبار از تکنولوژی روز دنیا و جدیدترین مدهای روز اروپا

کیک بستنی با خامه

یک چهارم قاشق چای‌خوری وانیل و 3 قاشق غذاخوری پودر شکر را به زرده تخم مرغ اضافه می‌کنیم و آن را با همزن برقی می‌زنیم تا سفید و کشدار شود.




مواد لازم برای تهیه کیک بستنی با خامه

گردو یک فنجان

آرد گندم پنج قاشق غذاخوری

وانیل یک چهارم قاشق چای خوری

خامه صد گرم

بستنی میوه ای سه لیوان

تخم مرغ چهار عدد

شکلات تخته ای 50 گرم

پودر شکر پنج و نیم قاشق غذاخوری

با این مقدار مواد لازم به اندازه یک دیس متوسط (به طول 26 سانت) از ”‌کیک بستنی با خامه“ خواهیم داشت.

صد گرم خامه پاستوریزه سفت نصف یک بسته خامه 200 گرمی (اگر کمی شیر کنار خامه جدا شده بود، آن را حتماً دور بریزید تا خامه سفت داشته باشید و بهتر فرم بگیرد)، قالب مستطیل تفلون به ابعاد حدود 30 در 40 سانتی متر، قالب مستطیل تفلون به طول 26 سانتی متر، گاز فردار و همزن برقی
کیک بستنی با خامهکیک بستنی با خامه

پنج و نیم قاشق غذاخوری پودر شکر: یک و نیم قاشق غذاخوری (30 گرم) پودر شکر برای تهیه خامه فرم گرفته، چهار قاشق غذاخوری (80 گرم) پودر شکر برای تهیه نان رولت (جمعاً معادل 110 گرم)، یک چهارم قاشق چای خوری وانیل (کمی برای تهیه خامه فرم گرفته و کمی برای تهیه نان رولت)
کیک بستنی با خامهکیک بستنی با خامه

سه لیوان بستنی میوه ای در سه رنگ مختلف هر لیوان حدوداً معادل 220 میلی لیتر می‌باشد. (جمعاً معادل 660 میلی لیتر بستنی حدود 400 گرم)، پنجاه گرم شکلات تخته ای
کیک بستنی با خامهکیک بستنی با خامه


پنج قاشق غذاخوری آرد گندم (معادل 90 گرم)، چهار عدد تخم مرغ
کیک بستنی با خامهکیک بستنی با خامه

یک فنجان گردو خرد کرده (معادل 70 گرم)


طرز تهیه کیک بستنی با خامه
برای تهیه نان رولت:

زرده و سفیده تخم مرغ‌ها را جدا می‌کنیم. یک چهارم قاشق چای‌خوری وانیل و 3 قاشق غذاخوری پودر شکر را به زرده تخم مرغ اضافه می‌کنیم و آن را با همزن برقی می‌زنیم تا سفید و کشدار شود.


سفیده تخم مرغ را با همزن برقی می‌زنیم تا به کف سفید تبدیل شود و فرم بگیرد. یک قاشق غذاخوری پودر شکر را کم کم اضافه کرده و کمی دیگر هم می‌زنیم.


زرده و سفیده زده شده را با هم مخلوط می‌کنیم.


آرد را با الک به مواد اضافه کرده، هم می‌زنیم سپس دو قاشق آب اضافه کرده، هم می‌زنیم تا مایه نان رولت آماده شود.


فر را از نیم ساعت قبل با شعله متوسط – 180 الی 200 درجه سانتی‌گراد - روشن کرده، یک کاغذ روغنی ته سینی به ابعاد (30 —40 سانت) قرار داده، روی آن را کمی چرب می‌کنیم و مواد را روی آن می‌ریزیم. سینی را در طبقه بالای فر برای مدت 10 الی 15 دقیقه قرار می‌دهیم (تا زمانی که روی رولت چسبناک نباشد و کمی طلایی شود). سپس آن را از فر درآورده تا سرد شود و نان رولت را از کاغذ جدا می‌کنیم.


یک قالب مستطیل شکل به طول 26 سانت برداشته، به اندازه کف، سر و دیواره های قالب از روی نان رولت برش می‌زنیم و کف و دیواره های قالب را با نان رولت می‌پوشانیم. سپس با سه رنگ بستنی میوه ای داخل قالب را پر می‌کنیم.بهتر است هر لایه بستنی را که ریختیم، روی آن را صاف کرده و برای دو ساعت آن را در فریزر قرار دهیم. سپس لایه بستنی بعدی را اضافه کنیم.



آخرین تکه نان رولت برش خورده را روی لایه آخر بستنی قرار می‌دهیم و حدود ده ساعت آن را در فریزر (با دمای حداقل منفی 18 درجه) قرار می‌دهیم تا بستنی کاملاً سفت شود.


صد گرم خامه پاستوریزه سفت را دو ساعت در فریزر می‌گذاریم سپس آن را از فریزر درآورده و با یک قاشق غذاخوری پودر شکر و یک هشتم قاشق چای‌خوری وانیل مخلوط می‌کنیم.


آن را با همزن برقی حدود 5 دقیقه هم می‌زنیم تا خامه فرم بگیرد.


کیک بستنی را از فریزر درآورده، روی آن را خامه می‌مالیم و کناره های آن را با خامه پاش شکوفه درست می‌کنیم.


روی کیک بستنی شکلات تخته ای رنده می‌کنیم و کناره های ظرف را تمییز کرده، یک فنجان گردوی خرد شده روی آن می‌ریزیم. سپس کیک بستنی را دو ساعت در فریزر قرار می‌دهیم تا سفت شود.


نظرات 1 + ارسال نظر
lili شنبه 14 اردیبهشت‌ماه سال 1392 ساعت 08:17 ب.ظ

fbaaaaaaaaaaah bah

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد